Webmail/Kontakt
 


  Gasni gorionici - veliki gorionici


Gorionici za kompleksnija postrojenja

Opis

Sigurnost i pouzdanost rada po povoljnoj ceni. Legendarni gorionici većih snaga serije Weishaupt monarch opravdali su slavu Weishauptovih gorionika svuda u svetu. Program sadrži modele za loženje tečnih i/ili gasoviti goriva.

Tehnički podaci

Karakteristike:
 
  • Optimalne vrednosti sagorevanja: Svi gorionici su serijski snabdeveni upravljačima u mikroprocesorskoj tehnici što obezbeđuje uštedu energije prilikom rada i pojednostavljuje rukovanje i servisiranje.
  • Izuzetno širok spektar primene: Gorionici serije monarch namenjeni su sistemima za centralno snabdevanje toplotom svih vrsta i veličina od 60 kW do 10.900 kW.
  • Tihi rad: Delovi gorionika za protok vazduha su akustično-tehnički prikladno dizajnirani. Buka usled mešanja vazduha i goriva svedena je na minimum. Rotor elektromotora i ventilator su dinamički uravnoteženi.
  • Prikladni za servisiranje: Svi sastavni delovi gorionika smešteni su pregledno i lako dostupno. Moguće okretanje gorilnika u servisni položaj, po želji na levu ili desnu stranu.
  • Dug vek trajanja: U Weishauptove gorionike ugrađeno je više od 50 godina iskustva i razvojnog rada. U proizvodnji se koriste samo najbolji materijali.
  • Gorivo: Uljni i kombinovani gorionici Weishaupt su pre svega namenjeni za rad na ekstra lako lož-ulje i ekstra lako lož-ulje sa niskim sadržajem sumpora po DIN 51603-1, kao i ekstra lako lož-ulje sa do 10 % udela goriva bioporekla po DIN 51603-6, lož-ulje EL A bio 5 i 10.