Webmail/Kontakt
 


  Gasni gorionici serija WM monarch


Legendarni repertoar u novom ruhu

Opis

Pouzdanost, efikasnost i univerzalnost. Novi veliki gorionici serije Weishaupt monarch® su pravo otelotvorenje Weishauptovih odlika koje potražuju kupci: adekvatno niske emisije i robusna tehnika za dugotrajan, bezbedan i pouzdan rad. Novi gorionici Weishaupt monarch® su serijski snabdeveni mikroprocesorskim upravljačem, zato su prikladniji za rukovanje, jednostavniji za montažu i održavanje i precizniji na podešavanje.

Tehnički podaci

Karakteristike:
 
  • Odličan odnos cene i kvaliteta: Zbog digitalne tehnike, modularne konstrukcije i najsavremenije tehnologije sagorevanja gorionici Weishaupt monarch® u svakom pogledu predstavljaju ekonomičnu investiciju.
  • Široka oblast primene: Pouzdani i energetsko štedljivi gorionici Weishaupt monarch® namenjeni su loženju svih standardnih vrsta lakog ulja za loženje i gasa i prikladni za ugradnju u toplovodne kotlove , parne kotlove, grejače vazduha i savremene kondenzacione kotlove.
  • Prikladni za servisiranje: Svi sastavni delovi gorionika smešteni su pregledno i lako dostupno.
  • Prostorna varijabilnost: Moguće okretanje gorilnika u servisni položaj, po želji na levu ili desnu stranu.
  • Jednostavna montaža: Kodirane utičnice obezbeđuju sigurno i pravilno povezivanje svih električnih komponenti.
  • Izuzetno tihi rad: Inovativna unapređenja na sistemu za dovod vazduha i ventilatora drastično su smanjila nivo buke u toku rada, zato je novi monarch® mnogo tiši od njegovih prethodnika.
  • Gorivo: Uljni i kombinovani gorionici Weishaupt su pre svega namenjeni za rad na ekstra lako lož-ulje i ekstra lako lož-ulje sa niskim sadržajem sumpora po DIN 51603-1, kao i ekstra lako lož-ulje sa do 10 % udela goriva bioporekla po DIN 51603-6, lož-ulje EL A bio 5 i 10.