Webmail/Kontakt
 


  Konvencionalni gasni kotlovi
Bosch konvencionalnom tehnikom pouzdano snabdevate svoj dom toplotom. Ovde možete pronaći pregled našeg proizvodnog programa.

Efikasna konvencionalna tehnika iz Boscha

Bilo da se radi o velikoj jednoporodičnoj kući ili manjem etažnom stanu - Bosch konvencionalni uređaji uklapaju se bez problema u svaku stambenu situaciju. To je moguće zahvaljujući to kompaktnim domenzijama i kvalitetnom modernom dizajnu. konvencionalna tehnika se izuzetno lako uklapa i u okvire projekata obnove, u kojima je predviđena zamena postojećih uređaja.
Gasni kotao ''Bosch'' 3000 W - maksimalan učinak grejanja na minimalnom prostoru!
Naš novi Gaz 3000 W sa inteligentnim detaljima kombinuje energetski efikasno grejanje i tehnologiju pripreme tople vode. Pruža gotovo bezbrojne mogućnosti za pronalaženje rešenja koja zadovoljavaju specifične potrebe kupca. A to nisu sve njegove prednosti...

Više informacija
Gasni kotao ''Bosch'' 3000 W1 - BOSCH kvalitet za svakoga!
Ovaj kotao je namenjen ljudima koji žele pouzdan i jednostavan uređaj, veoma dobrih karakteristika, uz podršku i servis kakav može da pruži samo BOSCH. Raspon snaga za grejanje, kao i optimalan opseg podešavanja snage, čini da su ovi uređaji idealni i za kuće ali i za male stanove. Odnos cena - performanse - kvalitet posebno je važan za investitore, koji po odličnim cenama dobijaju vrhunski brend odličnih karakteristika u svom objektu.

Više informacija
Gasni kotao ''Bosch'' Gaz 5000 W - Snaga i fleksibilnost za svaki stambeni prostor
Nenadmašan je ne samo svojim visokim komforom grejanja i potrošnje tople vode nego i svojom nezahtevnošću. Za održavanje ovog gasnog uređaja potrebno je samo nekoliko zahvata, a radove održavanja znatno olakšava višefunkcionalni displej, zahvaljujući kome se sva programiranja mogu memorisati.

Više informacija
Gasni kotao ''Bosch'' Gaz 7000 - uređaj prilagođen posebno visokim zahtevima
Bez obzira da li se radi li komforu potrošnje tople vode, energetskoj efikasnosti ili komforu posluživanja - sa kotlom Gaz 7000 W našim kupcima se može ponuditi nešto sasvim posebno. A instaliranje se zahvaljujući kompaktnim dimenzijama i manjoj težini može obaviti brzo i jednostavno.

Više informacija